Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Δήμαρχο Μετεώρων ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ29.02.2024 | 5:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας και το Διευθυντή του Σχολείου κ. Νίκο Σπανό είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε το Σύλλογο για όσα μέχρι σήμερα έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Σχολείο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πρόσφατη επίσκεψή του στο σχολείο μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή όπου  αντίκρισαν τα προβλήματα του σχολείου και δεσμεύτηκαν άμεσα να σταλούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που υπάρχουν σε χώρους υγιεινής του σχολείου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν δρομολογηθεί ενέργειες που δεν έγιναν τα τελευταία πολλά χρόνια. Από πλευράς του Συλλόγου στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος Χριστίνα Κανατά, η Γραμματέας Ιωάννα Πρεβέντη και η Ταμίας Σωτηρία Δρούγκα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης