Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Δήμαρχο Μετεώρων ο Διοικητής της 1ης ΔΑΚΑ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ18.04.2024 | 4:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Διοικητή της 1ης  Διοίκησης Αποθηκών Καυσίμων (1η ΔΑΚΑ), Αντισυνταγματάρχη Δημήτριο Σαλεμή υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Καλαμπάκας ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται αρμοδιοτήτων των δυο πλευρών. Πέρα του εθιμοτυπικού της συνάντησης υπήρξε ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση για την ενδυνάμωση της συνεργασίας με την ανάληψη κοινών δράσεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο Δήμαρχος Μετεώρων ενημέρωσε το Διοικητή της 1ης ΔΑΚΑ για τις πρωτοβουλίες του Δήμου και εργασίες δημιουργίας και ενίσχυσης των αντιπυρικών ζωνών με τη διάνοιξη του δασικού δρόμου Βασιλικής – Αγίων Θεοδώρων. Ενώ συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μηχανήματα του Δήμου Μετεώρων να ενισχύσουν τις προσπάθειες που καταβάλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για την αποψίλωση δέντρων και χόρτων εντός του στρατοπέδου των Αγίων Θεοδώρων  ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο κ. Σαλεμής επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Μετεώρων εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης