Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ08.02.2021 | 6:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επέκταση της συνεργασίας για την προστασία των κατοίκων και των περιουσίων τους, σηματοδοτεί η επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων του νέου «περιφερειάρχη» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλία. Ο αρχιπύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας, διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στο Δημαρχείο.
Συνοδευόμενος από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, πύραρχο κ. Δημήτρη Γαλάνη, ο νέος «περιφερειάρχης» συζήτησε θέματα ουσίας.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε στα έργα που ήδη υλοποιεί ο Δήμος για την αντιπλημμυρική προστασία (σε Μ. Καλύβια, Αγία Κυριακή, Αγιαμονιώτη ποταμό) καθώς και το νέο έργο στον Ληθαίο ποταμό.
Επισημάνθηκε η εξαιρετική συνεργασία την περίοδο του «Ιανού», καθώς και γενικότερα για την αντιπυρική προστασία, όλο το προηγούμενο διάστημα. Τέθηκαν θέματα σχετικά με επέκταση και ενίσχυση της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, με από κοινού συζήτηση για τις αναγκαίες και οριζόμενες από τα σχετικά σχέδια προστασίας διατάξεις και δράσεις.
Τονίστηκαν, επίσης, ειδικότερα ζητήματα για τον Δήμο Τρικκαίων, όπως η προστασία του άλσους του προφήτη Ηλία και η αντιπυρική δράση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης