Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο νέος διοικητής της ΣΜΥ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.04.2024 | 5:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον νέο διοικητή της ΣΜΥ υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 ο ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου επισκέφθηκε τον κ. Σακκά στο Δημαρχείο Τρικκαίων με την ευκαιρία της αλλαγής στη διοίκηση της Σχολής και της ανάληψης των καθηκόντων του. Συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν δώρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης