Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ Η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ17.03.2021 | 9:38 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στα πλαίσια της Ολυμπιακής προετοιμασίας της, έπειτα από την παραμονή της στην Σερβία, συμμετείχε σε 2 βαθμολογούμενα Ολυμπιακά τουρνουά G1 στην Βουλγαρία στις 6-7 Μαρτίου και στην Τουρκία 10-14 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα αγωνίστηκε με την Ολυμπιακή Ομάδα:
Στο πρώτο τουρνουά μετά την πανδημία, στο Ramus G1 Bulgaria Open,η Φανή είχε ατυχία στην κλήρωση καθώς στον 1ο αγώνα κληρώθηκε με το Νο 2 του ταμπλό Αμερικανίδα Zoloric,η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με χαρακτηριστική ευκολία. Το πιο δύσκολο ματς ήταν αυτό με την Τζέλη, καθώς 30” πριν τη λήξη ήταν ισοπαλία και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έδειξε όμως ότι στο κορυφαίο παγκόσμιο επίπεδο είναι άκρως ανταγωνιστική και άφησε μεγάλες ελπίδες.
Απευθείας ταξίδευσαν για Κωνσταντινούπολη για να πάρει μέρος στο 8th Turkish Open Taekwondo Tournament G1.
Η συνεχής άνοδος με σπουδαία απόδοση ήταν εμφανής με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες.
«Άγγιξε» το μετάλλιο, όμως ένα λάθος στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα, της στέρησε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην δύο φορές «χάλκινη» πρωταθλήτρια κόσμου, Ινές Τάρβιντα, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
Από την Τουρκία θα ξαναμεταβεί στο Βελιγράδι όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία μαζί με άλλες κορυφαίες Ολυμπιακές ομάδες μέχρι τέλος Μαρτίου και από κει κατευθείαν στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών.
Σύσσωμος ο ΣΟΑΤ εύχεται καλή δύναμη στην Ολυμπιακή Προετοιμασία, καλή επιτυχία στις μεγάλες διοργανώσεις και αισθάνεται περηφάνια, όπως και ο Τρικαλινός Αθλητισμός που αθλητής του μας εκπροσωπεί σε Ολυμπιακό Επίπεδο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης