Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Εμπορικό Σύλλογο η τομεακή επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ

ΤΟΠΙΚΑ03.04.2024 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων επισκέφθηκε η τομεακή επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους κ. Σωτήριο Σωτηρόπουλο (Γραμματέα Τ.Ε του ΚΚΕ), κ. Βάιο Καλύβα, κ. Κωνσταντίνο Λύτρα και κ. Ιωάννα Κωνσταντινίδου όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Μπλουγούρα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με αφορμή την επίσκεψη στη Θεσσαλία του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημητρίου Κουτσιούμπα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η συνεργασία για τις συνέπειες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση συμφωνήθηκε να ενεργοποιηθούν και οι δύο πλευρές ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα οι δυσκολίες και τα προβλήματα που υφίστανται οι τοπικές επιχειρήσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης