Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Στον «Φιλόδημο» το δίκτυο αποχέτευσης της Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ18.06.2019 | 4:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το μεγαλύτερο έργο που θα έχει κατασκευαστεί ποτέ στην περιοχή της Φαρκαδόνας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι». Πρόκειται για το έργο «Δίκτυο Αποχέτευσης Τ.Κ. Φαρκαδόνας», συνολικού προϋπολογισμού5.130.000,00 €.

Η ένταξη αυτή αποτελεί προϊόν επίπονων και συστηματικών προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑ, οι οποίοι το έθεσαν σε προτεραιότητα, καθώς πρόκειται για έργο που θα επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης δικτύου αποχέτευσης στη Φαρκαδόνα.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή πλήρους δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Φαρκαδόνα και ενός καταθλιπτικού αγωγού που θα μεταφέρει τα λύματα στον πρόσφατα κατασκευασμένο Βιολογικό Καθαρισμό της Οιχαλίας.

Έτσι, θα επιτευχθεί διπλό όφελος: η οικονομικότερη λύση για την αποχέτευση της Φαρκαδόνας και ταυτόχρονα η αποδοτικότερη λύση για το Βιολογικό Καθαρισμό της Οιχαλίας, με τη μέγιστη δυνατή αξιοποίησή του.

Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται ένας κύκλος σημαντικότατων έργων βασικών υποδομών στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης που πήραν σάρκα και οστά τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας, προς όφελος των πολιτών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης