Σάββατο 18.09.2021 | Εορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Στον ‘Ολυμπο ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22.07.2020 | 1:39 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Αν και δεν υπάρχουν αγώνες δρόμου την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο Σύλλογός μας δεν σταματά να διοργανώνει δράσεις για τα μέλη του . Αυτήν την φορά πραγματοποίησε  μονοήμερη εκδρομή στο μυθικό βουνό του Ολύμπου!

Νωρίς το πρωί της Κυριακής , δεκαπέντε  μέλη μας ξεκίνησαν οδικώς από την πόλη μας και κοντά στις 8:30 βρέθηκαν στους πρόποδες του βουνού  . Από εκεί ξεκίνησαν την ανάβαση τους  η οποία διήρκησε  περίπου πέντε ώρες . Ανέβηκαν στο Οροπέδιο των Μουσών σε υψόμετρο περίπου 2.700 μέτρων κερδίζοντας υψομετρικά συνολικά 1731 μέτρα . Εκεί αλλά και κατά μήκος όλης της διαδρομής απήλαυσαν την μοναδική ομορφιά που προσφέρει απλόχερα το βουνό στους αναβάτες του ! Κάνοντας  στάση για περίπου μία ώρα στο Καταφύγιο Γιώσος – Αποστολίδης οι εκδρομείς ξεκίνησαν την κατάβαση τους η οποία ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 4 ώρες ! Τα μέλη μας δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την μοναδική εμπειρία που έζησαν και έδωσαν ραντεβού για άλλες εκδρομές σε άλλα βουνά της χώρας μας ! Δείτε τα ονόματα των δεκαπέντε μελών μας , καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδρομή του Συλλόγου μας στον Όλυμπο:

Διβάνης Ευάγγελος
Καράς Λάκης
Λεβέντη Έφη
Καράς Αλέξανδρος
Μπαμπουρης Χρήστος
Κωτουλας Δημήτρης
Γιάγκος Παναγιώτης
Παπαστεργιου Μαρίνα
Ευθυμίου Κωνσταντίνα
Ματθαίου Εύα
Καραμπερης Κώστας
Μπουκουβάλας Βασίλης
Ζηντζοβας Γιάννης
Μπυρου Μαρία

Ροδέ Χρήστος

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop