Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Περιφερειάρχη ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.03.2024 | 4:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ κ. Νίκο Παπαευσταθίου δέχθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ βρέθηκε στη Θεσσαλία με αφορμή την επιτυχή άσκηση ετοιμότητας που πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομεία της περιοχής και ταυτόχρονα πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αρκετά θέματα που σχετίζονται κυρίως με τη διαδικασία ανέγερσης κτιρίου του ΕΚΑΒ στην περιοχή Λιβαδάκι της Λάρισας, έργο εντεταγμένο στο πρόγραμμα Θεσσαλία 2021 – 2027 καθώς και την ενίσχυση του κινητού εξοπλισμού του Οργανισμού από τα προγράμματα χρηματοδότησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο κ. Παπαευσταθίου συνοδευόταν από τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κ. Σκαμνά και τον πρόεδρο των εργαζομένων Γ. Γούλα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης