Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον βιολογικό καθαρισμό της ΔΕΥΑΤ το Νηπιαγωγείο Ριζαριού

ΤΟΠΙΚΑ24.04.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της περιοχής μας (βιολογικός καθαρισμός) επισκέφθηκαν τα νήπια του Νηπιαγωγείου Ριζαριού.

Με δεδομένη και τη γειτνίαση του σχολείου με τον χώρο, στόχος ήταν να γίνει γνωστή η διαδικασία καθαρισμού του νερού και τη μετατροπή των λυμάτων σε νερό. Την παρουσίαση έκανε ο μηχανολόγος -μηχανικός κ. Νίκο Αναγνώστου, που ως υπεύθυνος των εγκαταστάσεων εξήγησε στα νήπια, με απλό και κατανοητό τρόπο, τι είναι τα λύματα, τα στάδια καθαρισμού τους και τη διαδικασία μετατροπής τους σε καθαρό νερό. Η ξενάγηση έγινε και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων, προκειμένου τα νήπια να γνωρίσουν όλη τη διαδικασία. Τα παιδιά μετέφεραν τις εντυπώσεις τους στα μικρότερους συμμαθητές τους και επιδόθηκαν σε ζωγραφιές. Τα νήπια συνόδευε η διευθύντρια του σχολείου κ. Αννα Μαγκιώση, με παρούσα την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων κ. Ευγενία Ντατσίκοβα – Νταλιάνη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης