Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Στον Βουλευτή Θανάση Λιούτα μέλη του συνδέσμου υδραυλικών ν. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ10.06.2020 | 2:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα επισκέφθηκαν την Τρίτη στο γραφείο του, μέλη της διοίκησης του συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νικόλαο Βαλομάνδρα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, με τους υδραυλικούς των Τρικάλων να θέτουν υπόψιν του Βουλευτή, το αίτημα για την ένταξη της ειδικότητας «Τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου» στην διάθεση θέσεων μαθητείας στα ΕΠΑΛ, για την Ε’ φάση του μεταλυκειακού έτους-τάξη μαθητείας των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ).

Επίσης οι υδραυλικοί ενημέρωσαν τον κ. Λιούτα για μια σειρά θεμάτων του κλάδου τους, όπως η επέκταση του φυσικού αερίου στο μεγαλύτερο μέρος του νομό Τρικάλων (Πύλη-Μουζάκι), η εφαρμογή του «Εξ-οικονομώ κατ’οίκον» από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κλπ.

Ο Βουλευτής Τρικάλων Αθανάσιος Λιούτα δεσμεύτηκε ότι για το θέμα της ειδικότητας θα ενημερώσει αρμοδίως το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να προωθηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά το ζήτημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης