Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Studybot: Δωρεάν ηλεκτρονικός οδηγός σπουδών από τον Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ25.05.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε προσφορά προς τη μαθητιώσα νεολαία των Τρικάλων και των χωριών προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το  Studybot, τον Ηλεκτρονικό Οδηγός Σπουδών, Επαγγελμάτων & Σταδιοδρομίας για μαθητές/τριες & γονείς Λυκείων Δήμου Τρικκαίων. Ο οδηγός προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Employ – Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.

Ο Οδηγός παραπέμπει τον/την χρήστη/τρια σε ιστοσελίδα, όπου περιέχονται:

-Αναλυτική Περιγραφή για όλα τα Τμήματα των Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων & τα Συνδεόμενα Επαγγέλματα

-Καθημερινή ενημέρωση & Επικαιρότητα για τις Πανελλήνιες & την Εκπαίδευση

-Εφαρμογή Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου (ειδικός μηχανισμός για τη δημιουργία προτύπων μηχανογραφικού λαμβάνοντας υπόψη τους Συντελεστές Βαρύτητας & την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής)

-Εγκύκλιοι & Αποφάσεις για το Λύκειο, το Σύστημα Εισαγωγής και τις ειδικές κατηγορίες (όπως π.χ. μετεγγραφές, αθλητές, ειδικές παθήσεις κ.λπ.)

-Στατιστικά, Έρευνες, Θέματα Πανελλαδικών & Βάσεις προηγούμενων ετών

Η χορήγηση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο Τρικκαίων, αφού οι ενδιαφερόμενοι/ες προμηθευτούν τη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση και τους κωδικούς πρόσβασης, επικοινωνώντας με τις δημοτικούς υπαλλήλους κ. Βάσω Πουλιανίτη (2431353502) και Κατερίνα Ζουμπίλη (2431353511).

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας έδωσε έμφαση στο ότι «στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους νέους, τις νέες και τις οικογένειές τους στον Δήμο μας, ειδικά στη δύσκολη περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, όταν η επιλογή σχολής και καριέρας, απασχολεί τους πάντες. Προσφέρουμε ένα δωρεάν εργαλείο, σε συνεργασία με την Employ – Edu, καθώς στοχεύουμε να προσφέρουμε γνώσεις και υλικό για μια σημαντική απόφαση στη ζωή των παιδιών μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης