Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Συμπληρώνεται το παζλ των εκλογών στη Φαρκαδόνα

ΤΟΠΙΚΑ01.08.2018 | 11:40 πμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο δήμος Φαρκαδόνας. Η συμπόρευση της οικογένειας Μπότη με τον κουμπάρο και νυν δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη είναι η μία βασική εξέλιξη που συζητείται έντονα τελευταία στην περιοχή. Δεν είναι όμως η μόνη… Είναι και η απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον Χρήστο Μπουλούμπαση.

 

Καίτοι είχε κάνει προεργασία, είχε συζητήσει με πολύ κόσμο, ο Χρήστος Μπουλούμπασης έχει «ασυμβίβαστο» μετά την ψήφιση του Κλεισθένη, καθώς κατέχει θέση στον κρατικό μηχανισμό και δεν προλαβαίνει να παραιτηθεί εγκαίρως για να  μην έχει πρόβλημα εκλογιμότητας, οπότε απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον δήμο Φαρκαδόνας.

 

Ο κ. Μπουλούμπασης ήταν ένα βασικό κομμάτι του παζλ των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Φαρκαδόνας. Σε περίπτωση που τελικώς κατέρχονταν ως υποψήφιος θα είχε την Οιχαλία μαζί του. Η απόσυρση του ενδιαφέροντος φαίνεται να ευνοεί τη φημολογούμενη υποψηφιότητα του Μιχάλη Μπαγιώτη ο οποίος προέρχεται από το γειτονικό Πετρωτό ή το νεαρό Νεοχωρίτη γιατρό η υποψηφιότητα του οποίου συζητείται έντονα στην περιοχή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης