Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Σύμπραξη 2ου ΣΔΕ Τρικάλων και Εθελοντών Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ11.03.2020 | 6:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις 6 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο 2οΣδε Τρικάλων  η διανομή ειδών ρουχισμού, με αρωγό τον  φορέα των Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων. Την οργάνωση, τον συντονισμό και την διεκπεραίωση της δράσης ανέλαβε η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του 2ουΣδε (Φυλακών Τρικάλων), κα. Ζώη Βασιλική.

Η συγκεκριμένη δομή άρχισε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2015 με απώτερο σκοπό την βοήθεια σε πρόσφυγες, λόγω της αυξημένης ροής και έλλειψης σε ρουχισμό. Εν συνεχεία, επεκτάθηκε κατά προτεραιότητα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες καθώς και σε όλους τους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων. Το όνομα της δομής είναι “Κέντρο συλλογής αγαθών (εκτός τροφίμων)”.

Eν τέλει, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες και ολόθερμες ευχαριστίες μου στους υπευθύνους της δομής : Γιούλα Κανούτα, Αλέκα Μπανάσιου, Σάκη Τσιουμπέκα και Δήμητρα Κώστα, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο επιτακτικό αίτημά μου και ευχόμαστε να έχουμε και  μελλοντικά μια αγαστή συνεργασία και υποστήριξη.

Η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

του 2ουΣδε Τρικάλων,

Βασιλική Ζώη

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης