Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συγχαρητήρια Αβραμόπουλου σε Κυρίζογλου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.03.2024 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα συγχαρητήριά του για τη νίκη του στις εκλογές της ΚΕΔΕ εξέφρασε με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος στον Λ. Κυρίζογλου.

Όπως τόνισε «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Λάζαρο Κυρίζογλου για τη μεγαλειώδη νίκη του και την εκλογή του στην προεδρία της ΚΕΔΕ. Το γεγονός ότι ο συνδυασμός του ” Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι” κατέκτησε τις 20 από τις 30 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ καταδεικνύει με τον πιο αναμφισβήτητο τρόπο ότι οι προτάσεις του για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκινά χαίρουν τις εμπιστοσύνης της μεγαλύτερης μερίδας του αιρετού προσωπικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακόμη να εκφράσω τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέρφους που κατάφεραν να εκλεγούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ. Ενωμένοι όλοι μαζί διεκδικούμε όλα όσα μας αξίζουν, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν ανάγκη οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού με στόχο την αποτελεσματικότερη διοίκηση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης