Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Συγχαρητήρια Χρήστου Μιχαλάκη στη Φένια Τζέλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.07.2021 | 6:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα συγχαρητήριά του στη Φένια Τζέλη εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτησης της 7ης θέσης.

Στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης τονίζει:

Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί τη μέγιστη δικαίωση και τιμή για κάθε αθλήτρια και κάθε αθλητή. Είναι το αποτέλεσμα της πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων τους. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την Τρικαλινή αθλήτρια Φένια Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση της έβδομης θέσης.

Τα συγχαρητήριά μου για αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία είναι δεδομένα. Όπως δεδομένη είναι και η πίστη μου στην προσπάθειά της και πως το μέλλον έχει να τις αποκαλύψει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Με προπόνηση, αλλά και την δεδομένη στήριξη όλων μας, είναι βέβαιο ότι τα όνειρα θα γίνουν στόχοι και αυτοί με την σειρά τους θα επιτευχθούν.

Και πάλι συγχαρητήρια στην Τρικαλινή πρωταθλήτρια, αλλά και στον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτή και την οδήγησε στην επιτυχία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης