Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συγχαρητήρια Βλαχογιάννη σε Γ. Κουτσονάσιο και ευχαριστίες σε Κ. Τρέλλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.01.2023 | 1:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Θέλω να συγχαρώ τον καλό φίλο Γιάννη Κουτσονάσιο ,για την επιλογή του στη θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων, μετά την παραίτηση του μέχρι τώρα Προέδρου Κώστα Τρέλλη.

Σε μία κρίσιμη εκλογικά στιγμή, η εμπειρία, η εργατικότητα, η μεθοδικότητα και η αγωνιστικότητα του νέου Προέδρου, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια μεγάλη εκλογική επιτυχία της Παράταξης, κατά την προσεχή εκλογική αναμέτρηση.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδιάς τον απερχόμενο Πρόεδρο Κώστα Τρέλλη,για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην τοπική Νέα Δημοκρατία.

Για μένα ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός φίλος μου. Είμαι βέβαιος ότι και από τη θέση του απλού μέλους, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Παράταξη που υπηρέτησε τόσα χρόνια.

Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης,

πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης