Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συγχαρητήριο μήνυμα Κώστα Σκρέκα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.08.2020 | 2:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, δήλωσε:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να εισαχθούν στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι θυσίες τους έπιασαν τόπο, η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία.

Ευχή όλων είναι αυτή η νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή τους, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών, καθώς και στις οικογένειές τους που παρείχαν κάθε δυνατή στήριξη..

Όσες και όσοι δεν τα κατάφεραν, πρέπει να ξέρουν ότι η ζωή δεν τελειώνει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά συνεχίζεται με καθημερινή μάχη. Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση. Με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια οι στόχοι τους θα επιτευχθούν.»

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης