Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για διάκριση μαθητών/τριών του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου

ΤΟΠΙΚΑ15.05.2023 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης, συγχαίρουμε θερμά τους/τις μαθητές/τριες του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων για τη διάκρισή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό δημιουργίας ψηφιακών εκπαιδευτικών δωματίων διαφυγής, στην ελληνική και γαλλική γλώσσα, με θέμα το «Αυτοκίνητο», που διοργάνωσε το Μουσείο Επιστημών και τεχνολογίας(ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας στην Πάτρα με την υποστήριξη του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Συγκεκριμένα το 1ο βραβείο του διαγωνισμού στην κατηγορία των Γυμνασίων κέρδισαν οι μαθήτριες της Α’ τάξης Μπρισίμη Μαρία και Μπρέντα Ελπίδα ενώ το 2ο βραβείο κέρδισε η ομάδα μαθητών του Ομίλου Προγραμματισμού Φορητών Συσκευών αποτελούμενη από τους μαθητές/τριες της Α’ τάξης Βλάχου Στέλλα, Μανώλη Χρήστο, Μπρέλλα Παύλο, Πουλιανίτη Κωνσταντίνο, Στεφάνου Δημήτριο, Μπάνο Σταύρο και τους μαθητές της Β’ τάξης Κουράκο Παναγιώτη και Περρή Διονύσιο.

Συγχαίρουμε επίσης τους συντονιστές καθηγητές του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου κα Όλγα Παπανικολάου κλάδου ΠΕ05 και τον κ. Κωνσταντίνο Καλλιάρα, κλάδου ΠΕ86, υπεύθυνο του Ομίλου «Προγραμματισμού φορητών συσκευών» για την καθοδήγηση και στήριξη των μαθητών/τριών στον διαγωνισμό και ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές να πετυχαίνουν παρόμοιες διακρίσεις, προωθώντας το ομαδικό πνεύμα αυτών των πρωτοβουλιών και την ευόδωση παρόμοιων καινοτόμων προσπαθειών.

Οι επιτυχίες των μαθητών /τριών μας γεμίζουν χαρά και προσδίδουν ιδιαίτερη τιμή σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας παράλληλα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου.

 

Ο Διευθυντής της Δ.Ε. Τρικάλων

Δρ Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης