Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Συγχαρητήριο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΒΕ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ανακοινώσεις διάφορες29.08.2018 | 10:20 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων συγχαίρει και αυτή τη χρονιά τα παιδιά των συναδέλφων Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων και γενικά όλα τα παιδιά του Νομού μας, που κατάφεραν να πετύχουν στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους εύχεται καλές σπουδέςκαι καλή σταδιοδρομία.Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους στη σχολή που επιθυμούσαν, εύχεται καλή συνέχεια και να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους.Υπάρχουν και άλλες ίσως καλύτερες ευκαιρίες στη ζωή και το μέλλον ανήκει στους νέους.
Ιδιαίτερες ευχές και πολλά συγχαρητήρια απευθύνει το Δ.Σ. στα παιδιά των συναδέλφων, συγκεκριμένα στο γιο του Προέδρου Βαγγέλη Αγγελάκη –Νικόλαο- , που πέρασε στη σχολή Πληροφορικής Λαμίας, στην κόρη του μέλους του Δ.Σ. Παπαπούλιου Ιωάννη –Αγγελική-, που πέρασε στο Παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης και του Μπακογιάννη Βασίλη – Αλίκη – , που πέρασε στο ΤΕΙ Λογιστικής Καβάλας.
Τρίκαλα, 28-08-2018
Για την Ομοσπονδία ΕΒΕ
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης