Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Συγκεκριμένος ο στόχος για το Διγενή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.07.2019 | 12:38 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Διγενής Νεοχωρίου επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με σκοπό να παραμείνει σε αυτό και να μην επιστρέψει στις τοπικές κατηγορίες όπως έγινε πριν από δύο χρόνια.

 

Από τη πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της περιοχής έδειξαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα καθώς το νέο διοικητικό συμβούλιο με κάποιες μικροαλλαγές σε κάποιες θέσεις συγκροτήθηκε με αστραπιαίες κινήσεις με σκοπό να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι ικανό να σταθεί στην κατηγορία.

 

Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Βασίλη Γκούμπλια ο όποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας και αυτός που θα δίνει τις απαραίτητες οδηγίες από την άκρη του πάγκου την προσεχή σεζόν. Ένας επιτυχημένος προπονητής στην Τρικαλινή κοινωνία που διαθέτει εμπειρίες και από παραπάνω κατηγορίες είναι αυτός που θα καθοδηγεί τους Νεοχωρίτες τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον πλευρό του Βασίλη Γκούμπλια θα βρίσκεται  ο Νίκος Αγγελάκης ενώ το τιμ συμπληρώνει ο Κώστας Ζαφείρης που αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων αλλά θα είναι και παράλληλα τερματοφύλακας.

 

Μαζικές ανανεώσεις και μία μεταγραφή

 

 

Η διοίκηση δεν σταμάτησε εκεί καθώς κράτησε σχεδόν όλο το περσινό κορμό και οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα θα συνεχίσουν να δίνουν τις μάχες και στο πρωτάθλημα της Football League. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα  Ράπτη, τους αμυντικούς Τζέλη, Γούτσιο και Σταμέγκο. Παράλληλα τα κόκκινα συνεχίζουν να φορούν και ο Γκαντιάς με τον Μακρυγιάννη και Διαβνέ από τους πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Τέλος οι νεαροί Αλεξίου και Γκάντης παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

 

Μη  ξεχνάμε και την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας της Οιχαλίας που είναι ο Ψαθογιαννάκης ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Κ19 της Παναχαϊκής και έρχεται να δώσει λύσεις.

 

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλες ανανεώσεις ενώ στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 3-4 παίκτες οι οποίοι να μπορούν να σταθούν στην ομάδα και να κάνουν τη διαφορά.

 

Η άνετη παραμονή και μια καλή πορεία είναι στο μυαλό των διοικούντων αλλά και του προπονητή Βασίλη Γκούμπλια  ο οποίος θα προσπαθήσει μαζί με τους συνεργάτες του να βγάλει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop