Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συγκέντρωση διεκδίκησης επίλυσης των αιτημάτων των εργαζομένων της Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ04.04.2024 | 6:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Τρικάλων πραγματοποίησαν την Πέμπτη 4 Απριλίου, πραγματοποίησαν συμβολική συγκέντρωση έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να διεκδικήσουν την επίλυση στα επείγοντα και χρονίζοντα αιτήματά τους.

Είναι μια κινητοποίηση στο πλαίσιο Πανελλαδικής Μέρας Δράσης & Διεκδίκησης, σε συνέχεια κινητοποιήσεων που οργανώθηκαν σε όλες τις Περιφέρειες συμπεριλαμβανομένης και της απεργιακής κινητοποίησης στις 28/2 που αποτελεί παρακαταθήκη για την κλιμάκωση του αγώνα.

Το διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζόμενων περιλαμβάνει τόσο μισθολογικά θέματα, για να αποκατασταθεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για το σύνολο των εργαζομένων, όσο και αιτήματα που αφορούν το σταμάτημα της συνεχούς υποβάθμισης των υπηρεσιών κυρίως λόγω της έντονης υποστελέχωσης.

Οι εργαζόμενοι των Περιφερειών αναφέρουν:

«Δεν ανεχόμαστε άλλο, κυβέρνηση & Περιφερειάρχες να πετάνε στο καλάθι των αχρήστων τα αιτήματά μας, να υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες μας, να ιδιωτικοποιούν αρμοδιότητες, να τσακίζουν τα δικαιώματά μας, να ζούμε με πετσοκομμένους μισθούς, να μας λένε συνεχώς ότι «δεν έχουν για εμάς» την ώρα που βλέπουμε εκατομμύρια να δίνονται στους επιχειρηματικούς ομίλους και τα κρατικοδίαιτα επιχειρηματικά συμφέροντα!!! Δεν πάει άλλο, να παραπέμπονται χρόνια αιτήματά μας στις καλένδες …της  ανάπτυξης, να κάνουν ότι δεν ακούνε τις διαμαρτυρίες μας.»

Ζητούμε άμεσα τη λήψη αποφάσεων από το Περιφερειακό Συμβούλιο ως συνέχεια της προφορικής αποδοχής των αιτημάτων μας και της στήριξης, από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χ. Ντιντή, όπως εκφράστηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης