Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ06.12.2018 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» – 5 Δεκεμβρίου. Καθιερώθηκε στη γενική Συνέλευση του ΟΗΕ 17 Δεκέμβρη του 1985 για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών του πλανήτη.

Η Πράσινη Κιβωτός, επέλεξε την ημέρα αυτή με τη συνδρομή του Δήμου Καλαμπάκας και χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο – Σταγών να δώσει το παρόν στην Καλαμπάκα και να συγκεντρώσει φάρμακα τα οποία μέσω του Κέντρου Υγείας θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.

Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή νέων εθελοντών, μαθητών του Γεν. Λυκείου και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, για τους οποίους ήταν μια όμορφη εμπειρία και όχι μόνο.

Γιατί ο εθελοντισμός αποτελεί ανάχωμα απέναντι στις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας: οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και διακυβέρνησης.

Γιατί ο εθελοντισμός υπηρετεί αξίες όπως η αλληλεγγύη, η αμοιβαιότητα, η προσφορά και σχεδιάζει μια διαδρομή για την εξάλειψη της ακραίας φτώχειας, την καταπολέμηση των ανισοτήτων και της αδικίας, στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και στην παροχή βοήθειας σε κάθε μορφής φυσικών καταστροφών.

Η Πράσινη Κιβωτός εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης αυτής για τον συνάνθρωπο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης