Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Σύλλογος Ηπειρωτών: Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ., αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων

ΤΟΠΙΚΑ10.09.2019 | 1:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων στην τελευταία συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως εκπληρώσει την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Τρίτης 14 Μαΐου 2019, η οποία αποφάσισε τον ορισμό εκλογών μέσα στον Σεπτέμβριο 2019.

Μετά από πρόταση της Προέδρου, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ όπως η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου (οδός Αριστοτέλους 28 – Τρίκαλα), την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ.

Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί η εκλογή Προεδρείου της Γ.Σ., θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και θα στη συνέχεια θα γίνει ψηφοφορία για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, στην οποία θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για τα νέα Όργανα του Συλλόγου.

Κατόπιν, θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη όλων των νέων οργάνων του Συλλόγου.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, αφού αποτελεί το κυρίαρχο Όργανο.  Με την παρουσία κάθε μέλους, την σκέψη του, τις προτάσεις του αλλά και την κριτική του, θα προκύψουν οι στόχοι και οι ορίζοντες του νέου Δ.Σ.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Χύτα Νίκη

Η Γενική Γραμματέας

Τσατσαρώνη Μαρία

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020