Κυριακή 24.01.2021 | Εορτάζουν: Ζωσιμάς, Ζωσιμίνα, Ξένος, Ξένιος, Ξένη, Ξένια, Φίλωνας, Φίλων

Συλλυπητήριο Μήνυμα Σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου για το θάνατο του Δημάρχου Φαρκαδόνος Ιωάννου Σακελλαρίου

Ανακοινώσεις διάφορες20.08.2020 | 12:05 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η γή της Θεσσαλίας σήμερα υποδέχεται το πολύπαθο σώμα ενός ευγενικού, καλόψυχου και δημιουργικού μέλους της κοινωνίας μας. Ενός ανθρώπου πολύκαρπου και καλλίκαρπου που τους εύχυμους καρπούς της προσφοράς του γεύεται ιδιαίτερα ο Δήμος Φαρκαδόνας που κατευοδώνει τον πρώτο πολίτη της ο οποίος μεταδημοτεύεται στην Βασιλεία των ουρανών εκεί που ουκ εστί πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος.
Έλεγε χαρακτηριστικά ο Άγιος Παΐσιος πως από τότε που βγήκε ο καρκίνος γέμισε ο παράδεισος. Συνεπώς καλό παράδεισο Δήμαρχε. Ο Θεός να σε αναπαύει από τους κόπους σου και τους αγώνες σου!
Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου, την συνεργασία σου, το ήθος σου και την ανθρωπιά σου. Καλή αντάμωση στην αγκαλιά του Θεού. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Θα είσαι πάντα στην πρόθεση, στην καρδιά και στην σκέψη μου. Ο Νικητής του θανάτου και της Ζωής χορηγός να μελώνει την πίκρα των ιδικών σου και όλων των δημοτών σου που θα είσαι για αυτούς εικόνισμα στην ζωή τους με βίον πρότυπον!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop