Παρασκευή 02.12.2022 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Σύμφωνο συνεργασίας Τρικαλινών και Λίβυων επιχειρηματιών

ΤΟΠΙΚΑ17.10.2022 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η επίσκεψη της επιχειρηματικής αποστολής από τη Λιβύη που βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στα Τρίκαλα.

Η επιχειρηματική αποστολή επισκέφτηκε τα Τρίκαλα στο πλαίσιο υπογραφής συμφώνου συνεργασίας του Επιμελητηρίου Τρικάλων με το Επιμελητήριο της Μισράτα.

Η αποστολή αποτελείται από μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου της Μισράτα, καθώς και επιχειρηματίες με στόχο την εμπορική και επιχειρηματική συνεργασία Τρικαλινών επιχειρήσεων με επιχειρήσεις της Λιβύης.

Το πρόγραμμα της συνάντησης άνοιξε από το Επιμελητήριο Τρικάλων όπου τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για επιχειρηματικές συνεργασίες.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε την επιχειρηματική αποστολή, τόνισε ότι σήμερα είναι η αρχή μια συνεργασίας που μπορεί να αποφέρει πολλά επιχειρηματικά οφέλη και στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, παρουσίασε τα χαρακτηριστικά της επιχειρηματικότητας της περιοχής μας καθώς και τους στρατηγικούς στόχους του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Τρικαλινό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Λιβύη, κύριο Ταμπακόπουλο Λάμπρο, ο οποίος ήταν ο κύριος συντελεστής για την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Μισράτα κύριος Fathi Alamien Alturki, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την διοίκηση του Επιμελητηρίου για την πρόσκληση και την θερμή υποδοχή και προσκάλεσε το Επιμελητήριο Τρικάλων να επισκεφτεί την Μισράτα για την συνέχιση των επιχειρηματικών συνεργασιών. Κατόπιν, παρουσίασε το επιχειρηματικό προφίλ της Μισράτα και τους επιχειρηματίες μέλη της αποστολής.

Η συνάντηση στο Επιμελητήριο Τρικάλων ολοκληρώθηκε με την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης