Τρίτη 27.02.2024 | Εορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης

Συμμετοχή Χορωδίας ενηλίκων Αγίου Αθανασίου Πυργετού σε εκδήλωση του Αγίου Φωτίου στην Θεσσαλονίκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ19.06.2019 | 5:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Χορωδία ενηλίκων Αγίου Αθανασίου Πυργετού, μετά από την επιτυχημένη και για πρώτη φορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του νομού των Τρικάλων, Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών που διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π. Ε. Τρικάλων στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού στον Πυργετό, έλαβε μέρος σε συνάντηση χορωδιών στην Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εσπερίδα με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 10 χρόνων από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Σε αυτήν συμμετείχαν οι Χορωδίες του Κ.Α.Π.Η. Θέρμης, του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου “Εύφωνον” και του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων, υπό την διεύθυνση της μουσικού κ. Δήμητρας Καλλιάρα παρόντος και του π. Νικολάου Χαντζιάρα, ιδρυτή της χορωδίας. Οι κριτικές που απέσπασε η Χορωδία ενηλίκων Αγίου Αθανασίου Πυργετού ήταν εξαιρετικές, κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού η χορωδία μετρά 3 χρόνια από την ίδρυσή της και τα μέλη της αποτελούνται από ερασιτέχνες με αγάπη και μεράκι για την ελληνική μουσική.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος των χορωδιών έγινε η απομονή αναμνηστικών, καθώς επίσης ακολούθησε φιλοξενία για τα μέλη αυτών και τους παρευρισκομένους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης