Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συναντήσεις της Γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ με εκπροσώπους φορέων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.04.2023 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών επαφών εν όψει κατάρτισης του νέου Κυβερνητικού Προγράμματος, η αρμόδια Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Γραμματέα Χάρη Θεοχάρη και τους Αν. Γραμματείς Γιώργο Βλαχογιάννη, Αντωνία Δήμου και Σταύρο Βουρλούμη, συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς με φορείς και σωματεία των κλάδων Υγείας.

Στη σύσκεψη -συνάντηση έλαβαν μέρος Πρόεδροι και εκπρόσωποι σωματείων και φορέων Νοσηλευτικού Προσωπικού από τις ΥΠΕ, Πρόεδροι Οργανισμών, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στις δομές ψυχικής υγείας κλπ.

Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι κατέθεσαν τις προτάσεις τους εν όψει του νέου Κυβερνητικού Προγράμματος και η όλη διαδικασία υπήρξε άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα.

Παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο Πρόγραμμα της Παράταξης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης