Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Συνάντηση Αγοραστού – Κουρέτα στην Περιφέρεια

ΤΟΠΙΚΑ24.10.2023 | 6:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας βρέθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, συνοδευόμενος από τους νέους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, που αναμένεται να ορίσει, Μαρία Γαλλιού (Λάρισα), Άννα Μαρία Παπαδημητρίου (Μαγνησία), Χρύσα Ντιντή (Τρίκαλα) και Κώστα Τέλιο (Καρδίτσα), όπου είχε συνάντηση με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κ. Αγοραστού που τόνισε πως «η μετάβαση στη νέα περίοδο δεν μας αφήνει κανέναν περιθώριο παρά μόνο συνεργασίας και συνέργειας για να μην έχουμε πρόβλημα στη Θεσσαλία που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσει η Θεσσαλία και οι Θεσσαλοί να πάνε μπροστά και να υπάρξει αποκατάσταση των ζημιών μετά από αυτόν τον κατακλυσμό τον πρωτοφανή που έζησε η περιοχή μας».

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του Δ. Κουρέτα που υπογράμμισε πως «Ήταν μια πρώτη συνάντηση ενημερωτική και θα υπάρξουν κι άλλες για να μπορέσουμε να χτίσουμε την συνέχεια, το θέλουμε και εγώ και ο κ. Αγοραστός. Δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, οι εκλογές τελείωσαν και βλέπετε ότι υπάρχει ήδη ένα κλίμα συνεργασίας και νομίζω ότι έτσι θα συνεχίσουμε γατί δεν έχουμε περιθώρια για οτιδήποτε άλλο», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των αποζημιώσεων των πλημμυροπαθών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης