Τετάρτη 28.07.2021 | Εορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δροσίς, Τίμων, Τίμος, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμα, Χρυσοβαλάντης, Βαλάντης, Βαλάντος, Χρυσοβαλάντος, Χρυσοβαλάντω, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντω

Συνάντηση αποφοίτων στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ28.08.2018 | 4:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση των Αποφοίτων του Εξαταξίου Γυμνασίου Πύλης  από το 1968 έως το 1973 στην Πόρτα Παναγιά στην Πύλη, στο Café «ΑΚΡΟΛΙΘΙΑ».

Η  συνάντηση είχε πολλές εκπλήξεις. Παραβρέθηκαν πολλοί συμμαθητές και Καθηγητές μετά από πολλά χρόνια, με πρωτοστατούντα τον κ. Βασίλειο Αρβανίτη με τον μεστό και ρητορικό του λόγο.

Εκτυλίχθηκαν σκηνές συγκίνησης και χαράς. Επίσης αναφέρθηκαν και παλαιοί μαθητές σε εμπειρίες και γεγονότα εκείνων των χρόνων.

Στο καλωσόρισμα της κ. Βασιλικής  Τσόλα ταξιδέψαμε μέσα από τις σκέψεις  και αναμνήσεις της σε εκείνα τα όμορφα μαθητικά χρόνια.

Η βραδιά έκλεισε με ωραία μουσικά κομμάτια με την συνοδεία της κιθάρας του μουσικού κ. Γιώργου Παπαιωάννου, με την ευχή και την υπόσχεση να επαναληφθεί  αυτή η πρωτότυπη συνάντηση  πολλών Σχολικών Ετών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop