Τρίτη 05.12.2023 | Εορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαββούλα, Σαβούλα, Σαβούλη

Συνάντηση Χρήστου Μιχαλάκη με τον Αξιωματικό Σύνδεσμο της Πρεσβείας της Κύπρου

ΤΟΠΙΚΑ23.09.2022 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής ο Αξιωματικός Σύνδεσμος (Αστυνομία) της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Γιώργος Γρηγορίου, με τον εκπρόσωπο της Ασφάλειας Τρικάλων Αριστοτέλη Σιακαβάρα.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στο κτίριο της Π.Ε. Τρικάλων και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αδελφικών και άριστων σχέσεων των δύο χωρών και της αγαστής συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.

Μετά την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων υπογράμμισε πως «το έργο του Αξιωματικού Συνδέσμου της Κύπρου στην Ελλάδα είναι κομβικό για την συνεργασία των Σωμάτων των δύο χωρών και είχαμε την ευκαιρία μέσα από αυτή την εθιμοτυπική συνάντηση να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά και να συζητήσουμε πάνω σε σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, ενημέρωσα για την συνεχή προσπάθεια του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, ενίσχυσης των Σωμάτων Ασφαλείας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από την αγορά και παράδοση μηχανοκίνητου εξοπλισμού και όχι μόνο. Είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να το πράττουμε, στηρίζοντας την καθημερινή επίπονη προσπάθειά τους για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους και με στοχευμένες παρεμβάσεις να συνδράμουμε στο έργο τους».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης