Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Χρύσας Ντιντή με εκπροσώπους της Αντικαρκινικής Εταιρίας

ΤΟΠΙΚΑ03.06.2024 | 3:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 03-06-2024 στην Π.Ε. Τρικάλων, καθώς η Αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή δέχθηκε επίσκεψη των εκπροσώπων του Παραρτήματος Τρικάλων της Αντικαρκινικής Εταιρίας κ.κ. Μαρίας Καναρά χειρουργό του Γ.Ν. Τρικάλων και Στεφανίας Κωστοπούλου Επισκέπτρια Υγείας του Τμήματος Υγείας της Π.Ε Τρικάλων, Πρόεδρο και Γραμματέα αντίστοιχα του Παραρτήματος Τρικάλων.

Στην ουσιαστική συζήτηση που ακολούθησε, οι κυρίες Καναρά και Κωστοπούλου τόνισαν τις άριστες σχέσεις με την Π.Ε Τρικάλων, ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους και παρέθεσαν στοιχεία για την αγωγή υγείας του πληθυσμού της Π.Ε. Τρικάλων. Παράλληλα ευχαρίστησαν την Αντιπεριφεριάρχη για την χορηγία της Περιφέρειας στο δύσκολο έργο τους αλλά και για την καθιερωμένη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 06-06-2024 στο Ξενοδοχείο «ΑΝΑΝΤΙ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης