Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Χρύσας Ντιντή με τον Υποστράτηγο Ιωάννη Κορέλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ14.03.2024 | 4:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Χρύσας Ντιντή με τον απερχόμενο Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Υποστράτηγο Ιωάννη Κορέλη.

Στην συνάντηση τονίστηκε η άριστη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια που συνέπεσε η θητεία τους.

Η αντιπεριφερειάρχης συνέχαρη τον Στρατηγό για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και ο,τι καλύτερο από τούδε και στο εξής στη ζωή του.

Ο απερχόμενος Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών την ευχαρίστησε και ανταπόδωσε τις ευχές, υπογραμμίζοντας την αποδοτική συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά μεταξύ του στρατού και της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και την πρόσκληση του Στρατηγού στην αντιπεριφερειάρχη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης