Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15.02.2024 | 6:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες με το θετικό κλίμα και επισημάνθηκε ότι πρέπει να διατηρηθεί.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε: «Στο περιθώριο της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ συναντήθηκα με τον Τούρκο ομόλογό μου Γιασάρ Γκιουλέρ. Συζητήσαμε για την ανάγκη διατήρησης κλίματος ύφεσης και αποφυγής οποιωνδήποτε ενεργειών που μπορούν να το διαταράξουν». Παράλληλα, η Ελλάδα υπέγραψε την πρωτοβουλία SkyShield για αντιπυραυλική προστασία.

«Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης για την ενίσχυση της αμυντικής παραγωγής της Συμμαχίας, υπέγραψα σήμερα, μαζί με 16 ομολόγους μου την επιστολή πρόθεσης για τη συμμετοχή μας στην πολυεθνική πρωτοβουλία προμήθειας πυρομαχικών και πυραύλων», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης