Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με τον Π.Σ. Καλλιρόης

ΤΟΠΙΚΑ02.11.2019 | 2:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιρρόης παρουσία και του Αντιδημάρχου Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Παπανικολάου Γεώργιο. Τα μέλη του συλλόγου που παρευρέθηκαν στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος κ. Έφη Μπαρμπάτη, ο αντιπρόεδρος κ. Ταραλάγκας Δημήτριος, η γραμματέας κ. Αγγέλη Αναστασία και η ταμίας κ. Μπαρμπάτη Χριστίνα.

Τα μέλη ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που έχει το χωριό όπως η παιδική χαρά που έχει καταστραφεί, οι δρόμοι που χρειάζονται επισκευή γιατί είναι πλακόστρωτοι και έχουν ξεκολλήσει οι πλάκες και το καθάρισμα των χόρτων που είναι πυκνά και κλείνουν τους δρόμους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει ο κόσμος. Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος τους είπαν ότι θα δρομολογήσουν τα πράγματα και θα δώσουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό.

Συμμετοχή σε έκθεση

Στα πλαίσια αυτόνομης παρουσίας του Δήμου Μετεώρων στην έκθεση Τουρισμού στο Ζάππειο κατά το τριήμερο 14-16 Νοεμβρίου 2019 με θέμα: ΄΄Εναλλακτικός Τουρισμός και Γαστρονομία΄΄ ενημερώνουμε ως κάτωθι:

– Όποια τουριστική επιχείρηση επιθυμεί να προσκομίσει έντυπο υλικό για το περίπτερο στην έκθεση παρακαλώ όπως το προσκομίσει στο γραφείου Τουρισμού του Δήμου, έως την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019.

– Επίσης, όποια επιχείρηση ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει κύκλο επιχειρηματικών συναντήσεων (b2b) με τους προσκεκλημένους διεθνών γραφείων (touroperators) ή και να προωθήσει τα προϊόντα της θα έχει αυτό το δικαίωμα με κόστος συμμετοχής 100 ευρώ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2432350230, υπόψιν κ. Νικολογιάννη Σπύρου.

Από το γραφείο Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης