Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με τους Προέδρους των χωριών της Δ.Ε. Καστανιάς

ΤΟΠΙΚΑ27.02.2024 | 6:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καστανιάς είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων που δεσμεύτηκε να έχει ο Δήμαρχος με τους Προέδρους των χωριών, το πρωί της Τρίτης είχε την ευκαιρία να ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις προτάσεις σχετικά με πτυχές που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη των χωριών.

Η πρώτη προτεραιότητα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν είναι η αποκατάσταση της ύδρευσης σε όλα τα χωριά. Ακόμη ο κ. Αβραμόπουλος εξήγησε για άλλη μια φορά το νέο τρόπο διοίκησης και λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής σημειώνοντας ότι «οι εργασίες που θα γίνονται στα χωριά θα φέρουν την υπογραφή του Προέδρου του χωριού, την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου της περιοχής και την υπογραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας ή της ΔΕΥΑΜ ανάλογα το έργο. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι τρεις υπογραφές κανένα έργο δεν θα προχωρά στην πληρωμή του». Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι των χωριών ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το διπλασιασμό της παγίας καταβολής που όπως είπαν πρόκειται για μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουν για την βελτίωση της καθημερινότητας στα χωριά.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων επεσήμανε ότι «όλα όσα έχουμε πει είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε πράξη. Τα προβλήματα που έχουμε να λύσουμε είναι πολλά και περίπλοκα. Μέσα από τη σωστή προτεραιοποίηση των προβλημάτων, τον καλό συντονισμό μεταξύ Τεχνικής Υπηρεσίας, ΔΕΥΑΜ και Τοπικών Κοινοτήτων και τον κατάλληλο προγραμματισμό θα καταφέρουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες του Σεπτεμβρίου».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Α’ Ασπροποτάμου – Καστανιάς Δημήτρης Χύμας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αμάραντου Κωνσταντίνος Γουγουλάκης, Ελαφίου Δημήτριος Νταλαμάγκας, Ματονερίου Νικόλαος Κύργος, Καλομοίρας Γιώργος Λιόντας, Καστανιάς Γιώργος Κόφφας, Αμπελοχωρίου Αθανάσιος Νικογιάννης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης