Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Δημάρχου Τρικκαίων – Συλλόγου Αργιθεατών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.02.2024 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Θέματα που αφορούν στη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων με τον Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων, συζητήθηκαν στη σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελλη Τσιρογιάννη με μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά στο Δημαρχείο. Μετά τις ευχές και τα συγχαρητήρια για την εκλογή του κ. Σακκά και ως προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν γενικότερα στον πολιτισμό και στη δράση του Συλλόγου, επιβεβαιώνοντας το θετικό κλίμα.

Από την πλευρά του συλλόγου, πλην της προέδρου, παρέστησαν και οι κ.κ. Βασίλης Μαναός (αντιπρόεδρος), Παναγιώτα Κωτή (ταμίας), Χάρης Σιαματάς (υπ. δημοσίων σχέσεων), Γιώργος Κωτής (π. πρόεδρος), Γιώργος Οικονόμου (π. ταμίας), Ρίκα Καλαμπαλίκη, Κατερίνα Ιακωβάκη (μελέτη εξελεγκτικής επιτροπής), Χρήστος Λατσάρας, Δήμητρα Τσιοπρά, Κων/νος Γκουσδοβάς, Παύλος Μπρέλλας (μέλη του συλλόγου).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης