Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση εργασίας Δ. Μετεώρων και Περιφέρειας με επίκεντρο τον Τουρισμό

ΤΟΠΙΚΑ01.03.2024 | 5:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θεσσαλίας κ. Γιάννη Αναστασίου υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με την παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού – Αθλητισμού κ. Πηνελόπης Μαγκούρα, της Προέδρου του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων  Καλαμπάκας κ. Άννας Γάζου και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Τρικάλων κ. Γιάννη Κουρούπα καθώς και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο φορέων. Στη σύσκεψη τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα και προτάθηκαν τρόποι προκειμένου το τουριστικό προϊόν της περιοχής να τύχει μεγαλύτερης ζήτησης και ικανοποίησης από τους επισκέπτες. Αναλύθηκαν τρόποι ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων ούτως ώστε να διαφοροποιηθεί η τουριστική προσφορά και να προσαρμοσθεί στις σύγχρονες ανάγκες και τις προτιμήσεις των επισκεπτών με παράλληλη επιδίωξη βελτίωσης των υποδομών και  διαμόρφωση ενός συνεκτικού σχεδίου για τον τουρισμό μας. Ακόμη συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου σε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, οι οποίες αναδεικνύουν κάθε φορά πόσο σημαντική είναι η συνεργασία και συμμετοχή όλων των φορέων, των Δήμων, των Ενώσεων, της Περιφέρειας, αλλά και κάθε μεμονωμένης επιχείρησης, στην προσπάθεια της τουριστικής προώθησης του τόπου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης