Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μετεώρων με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΤΟΠΙΚΑ14.02.2024 | 6:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την 14 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Μέγαρο Μετεώρων, μεταξύ του Δημάρχου Μετεώρων κ. Ελευθέριου Αβραμόπουλου και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρου Καπανιάρη. Παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μετεώρων κα Λίλα Μπαντέκα- Νάνη και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Δ.Δ.Ε. Τρικάλων κ. Λεωνίδας Μποντίλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων για ποιοτικότερη παροχή εκπαίδευσης στους μαθητές/τριες του Δήμου. Επίσης, μεταφέρθηκαν στον Δήμαρχο όλα τα ζητήματα του κάθε σχολείου, δεδομένου ότι ο Διευθυντής έχει ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στις σχολικές μονάδες της περιοχής. Τονίστηκε η αγαστή και γόνιμη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της με τη διαμόρφωση ενός μνημονίου συνεργασίας.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκαν τα παρακάτω:

-Η Ίδρυση της Σχολής Γονέων της Δ.Δ.Ε. Τρικάλων στον Δήμο Μετεώρων.

-Η συμμετοχή του Δήμου Μετεώρων στη δράση «O Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala».

-Η συνεργασία για τη διοργάνωση εξ αποστάσεως εκπαίδευση στον Δήμο Μετεώρων.

-Η συνεργασία της Δ.Δ.Ε Τρικάλων με τον Δήμο Μετεώρων για πολιτιστικές δράσεις.

-Η ενεργοποίηση του μνημονίου συνεργασίας για την προώθηση κοινών δράσεων μεταξύ του Γεωπάρκου Μετεώρων – Πύλης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Δ.Δ.Ε Τρικάλων.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Καπανιάρη για την επίσκεψή του και αμφότεροι διαβεβαίωσαν ότι θα έχουν μια άριστη συνεργασία για το καλό της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης