Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση εργασίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03.12.2022 | 2:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, όπου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης Leendert Verbeek.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου αφού ευχαρίστησε τους Ευρωπαίους αξιωματούχους για την επίσκεψη τους στην ΚΕΔΕ, τόνισε πως είναι ύψιστης προτεραιότητας η ενδυνάμωση των τοπικών Αρχών, προκειμένου να επιτευχθούν αναπτυξιακοί στόχοι αλλά και στόχοι κοινωνικής συνοχής.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, εξήρε το έργο του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην κοινή προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που παρατηρείται μεταξύ των πολιτών, των Τοπικών Αρχών και των Κεντρικών Κυβερνήσεων.

Δήλωσε μάλιστα πως η ΚΕΔΕ συνδράμει έμπρακτα και σε όλα τα επίπεδα στην προσπάθεια οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τους πολίτες αναγνωρίζοντας πως αυτό είναι το ουσιαστικότερο βήμα που πρέπει να γίνει ώστε οι πόλεις να αποκτήσουν ανθεκτικότητα στις κρίσεις και να δημιουργήσουν ανάπτυξη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης