Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Συνάντηση Φ. Γεννηματά με τον Ζ.Κ. Γιούνκερ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ19.06.2018 | 5:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την «αποφασιστική συμβολή» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελάφρυνση του Δημοσίου χρέους ζήτησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν νωρίτερα στις Βρυξέλλες.

«Ζήτησα σήμερα από τον κ. Γιούνκερ την αποφασιστική συμβολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελάφρυνση του Δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Eurogroup του 2012, ώστε να διασφαλίσουμε την οριστική έξοδό μας από την κρίση και τα Μνημόνια» ανέφερε μετά τη συνάντηση.

«Μόνον έτσι θα δημιουργηθεί κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας για την Ελλάδα, που θα οδηγήσει στην πυροδότηση της Ανάπτυξης και στο επενδυτικό σοκ που έχουμε ανάγκη. Οι πολύχρονες θυσίες του Ελληνικού λαού πρέπει να δικαιωθούν. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Κινήματος Αλλαγής» επεσήμανε, κλείνοντας η κ. Γεννηματά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop