Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση για τα μονοπάτια στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ11.02.2023 | 1:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης την Τρίτη 7/2/2023 με αντικείμενο συζήτησης την ανάδειξη και την αξιοποίηση των μονοπατιών και ορεινών διαδρομών του Δήμου.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Πύλης καθώς και η ομάδα του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης (Ο.Π.Ο.Π.).

Ο Δήμαρχος Πύλης ανακοίνωσε την απόφαση της Δημοτικής αρχής να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη για την βελτίωση και αξιοποίηση των μονοπατιών και ορεινών διαδρομών του Δήμου.

Ζήτησε την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους για την υλοποίηση της , έτσι ώστε να έχουμε μια μελέτη όσο το δυνατόν πληρέστερη.

Θα πρέπει τόνισε να εντοπιστούν, θα χαρτογραφηθούν διαδρομές κατάλληλες για ορειβασία και πεζοπορία, λαμβάνοντας υπόψη το ήδη υπάρχον δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών. Νέες και υπάρχουσες διαδρομές και μονοπάτια, θα συνδεθούν για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο δίκτυο μονοπατιών στον Δήμο Πύλης.

Με την ολοκλήρωση και έγκριση της μελέτης ο Δήμος θα προχωρήσει στην αναζήτηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης