Κυριακή 25.09.2022 | Εορτάζουν: Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη

Συνάντηση για θέματα υγείας

ΤΟΠΙΚΑ19.08.2022 | 4:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Δημαρχείο της πόλης των Τρικάλων επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο συντονιστής ΕΟΔΥ για τον Νομό Τρικάλων κ. Γιάννης Κουτσονάσιος. Ο κ. Κουτσονάσιος κατά την επίσκεψή του, στο Δημαρχείο, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νίκο Σακκά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας. Ταυτόχρονα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της οργάνωσης για την πραγματοποίηση των rapid tests, προκειμένου να διευκολύνονται πολίτες και προσωπικό.

Σε δεύτερο επίπεδο, συζητήθηκε η βελτίωση της εξυπηρέτησης πολιτών που κατοικούν μεν σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων, αλλά υγειονομικώς καλύπτονται από τις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Πύλης.

Οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της στενής και αγαστής συνεργασίας προκειμένου να προωθηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Υπήρξε η δέσμευση για νέα μελλοντική συνάντηση προκειμένου να εξεταστούν νέα ανοιχτά ζητήματα που τυχόν προκύψουν προς όφελος της υγείας και των πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συντονιστής ΕΟΔΥ για τον Νομό Τρικάλων κ. Γιάννης Κουτσονάσιος το τελευταίο διάστημα και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του πραγματοποίησε και συνεχίζει να πραγματοποιεί επισκέψεις τόσο στους Δήμους του νομού, όσο και στις μονάδες Υγείας. Στόχος του η συζήτηση θεμάτων που απασχολούν τις περιοχές και τις ακτίνες δράσεις Δήμων και νοσηλευτικών μονάδων του νομού, προκειμένου να εξετάζονται όλα τα θέματα που απασχολούν τα γεωγραφικά διαμερίσματα του νομού και να αναζητούνται οι επιθυμητές λύσεις.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης