Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση για την Ολυμπιακή Φλόγα

ΤΟΠΙΚΑ05.05.2023 | 5:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από την πόλη της Καλαμπάκας θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα και αυτός ήταν ο λόγος της επίσκεψης του μέλους της ολυμπιακής επιτροπής κ. Αθανασίου Βασιλειάδη στο Δημαρχείο Μετεώρων. Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση «Την Τετάρτη 4/5/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο του Δήμου Μετεώρων, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Παιδείας κ. Γεώργιου Πανανικολάου και του κ. Αθανασίου Βασιλειάδη, μέλους της Ολυμπιακής Επιτροπής και Προέδρου της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας, στην οποία έγινε συζήτηση για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας και τη σύντομη φιλοξενία της στην πόλη μας, τιμώντας με αυτό τον τρόπο το Ολυμπιακό ιδεώδες που αντιπροσωπεύει η Φλόγα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Ιωάννης Ζαρόπουλος που συνδέεται με μακροχρόνια στενή φιλία λόγω της ενασχόλησής του με τον Αθλητισμό με τον κ. Αθανάσιο Βασιλειάδη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης