Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Οριστική η απόφαση λέει ο Περιφερειακός Διευθυντής

Συνάντηση για το κλείσιμο της ΕΤΕ στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ29.01.2019 | 5:36 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Μαράβα επισκέφτηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Ομάδας Καταστημάτων ΕΤΕ Λάρισας κ. Ιωάννης Μάντζιος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Πύλη.

Σκοπός της επίσκεψη ήταν η ενημέρωση για την απόφαση της κεντρικής διοίκησης της τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στην Πύλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μαράβας, ανέφερε τους λόγους που είναι αναγκαίο να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα στην Πύλη, κάτι που θα οδηγήσει και στην υποβάθμιση της περιοχής.

Από την πλευρά του ο κ. Μάντζιος ανέφερε ότι η κεντρική διοίκηση έλαβε υπ’ όψη όλες τις παραμέτρους για την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας όσον αφορά τις συναλλαγές  που γινόταν στο κατάστημα, ώστε αυτές να γίνονται με άλλο τρόπο. Παράλληλα τόνισε πως η απόφαση της διοίκησης έχει ήδη παρθεί με κύριο λόγο την μείωση του λειτουργικού κόστους. Παρόλα αυτά σημείωσε πως θα μεταφέρει όλα όσα τέθηκαν στην χθεσινή συνάντηση.

Ο Δήμαρχος Πύλης πάντως, αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αθανάσιο Κωστάκη και να συνεχίσει τις πιέσεις για να παραμείνει το Υποκατάστημα στην Πύλη.

Στη σύσκεψη από την πλευρά του Δήμου ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σωτήρης Αγγέλης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου και  ο Διευθυντής Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή