Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Συνάντηση για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΕΛΛΑΔΑ22.10.2022 | 1:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ακόμη μια συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και εκπροσώπους εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου επισήμανε, ότι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι από τα σημαντικότερα κοινωνικά προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τόνισε πως είναι επίσης αναμφισβήτητο, ότι η ποιότητα των υπηρεσιών εξαρτάται κυρίως από τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιδείξει την αφοσίωσή τους στο πρόγραμμα, έχουν αναπτύξει αναντικατάστατους δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες και η εμπειρία που έχουν αποκτήσει αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την πετυχημένη συνέχιση του Προγράμματος.

Απευθυνόμενος προς το προεδρείο της ΠΟΕ – ΟΤΑ και τους εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος, δήλωσε πως βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με το ΥΠΕΣ και θεωρεί πως και το ΥΠΕΣ εξετάζει όλα τα δυνατά σενάρια προκειμένου όσοι από το υφιστάμενο προσωπικό μείνουν εκτός των νέων πινάκων, όπως και όποτε αυτοί αναμορφωθούν, να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης