Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Κ. Μαράβα με τον Δήμαρχο Αργιθέας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.02.2024 | 4:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας με τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο όπου συζήτησαν θέματα που αφορούσαν, την προοπτική Ανάπτυξης της ορεινής και πεδινής περιοχής των δύο Δήμων Πύλης και Αργιθέας, καθώς και την πορεία αποκατάστασης των Έργων ειδικά στο οδικό δίκτυο μετά από τις καταστροφές του Daniel.

Επίσης οι δυο Άνδρες αναφέρθηκαν για τις Αναπτυξιακές Επιτροπές μέσα από συνεργασίες μέσα από Δίκτυα όπως το «ΠΙΝΔΟΣ».

Επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά η άριστη θεσμική συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Στεργίου είναι Πρόεδρος του Δικτύου «ΠΙΝΔΟΣ» ενώ πρόσφατα εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες όπου συμμετέχουν εκλεκτοί Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης