Παρασκευή 03.12.2021 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Συνάντηση Κ. Παπακώστα με τον Γ. Γεωργαντά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.05.2020 | 5:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης επισκέφθηκε η Βουλευτής Τρικάλων κα. Κατερίνα Παπακώστα, προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Υφυπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά , ώστε να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ΕΛΤΑ ,τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του gov.gr, αλλά και για τους επόμενους στόχους της Κυβέρνησης στη μάχη κατά της γραφειοκρατίας.

Ο Υφυπουργός ανέλυσε στη Βουλευτή την ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική κατάσταση των ΕΛΤΑ, λόγω της παντελούς έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού από την προηγούμενη Κυβέρνηση και συζήτησαν πιθανές ενέργειες, στις οποίες μπορούσε, να προβεί το Υπουργείο, ώστε να εξυγιανθεί ο οργανισμός, χωρίς να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του.

Επιπλέον ο κ. Γεωργαντάς ανέφερε στην Κα. Παπακώστα έναν από τους βασικούς στόχους του Υπουργείου, ο οποίος είναι να λειτουργήσουν τα ΚΕΠ, ως το μοναδικό σημείο διεπαφής του πολίτη με το κράτος με στόχο, να μπει ένα τέλος στις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες και τις τεράστιες ουρές.

Η κα. Παπακώστα, αφού συνεχάρη τον Υφυπουργό για το έργο του και την αποτελεσματικότητα του κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης