Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με παραγωγικούς φορείς του Νομού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.10.2020 | 7:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικ\άλων και άλλους παραγωγικούς φορείς του Νομού μας, θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων, με επικεφαλής την πρώην αναπληρώτρια υπουργό οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 7.00 μ.μ στην αίθουσα Επαγγελματοβιοτεχνών Τρικάλων.

Ο σκοπός της συνάντησης είναι η καταγραφή των προβλημάτων των επαγγελματιών και των εμπόρων που προέκυψαν από την πανδημία και τα ελλιπή και ανεπαρκή μέτρα στήριξής τους από την κυβέρνηση της Ν.Δ, με αποτέλεσμα η ύφεση της οικονομίας, η ανεργία, η απασχόληση και τα λουκέτα χιλιάδων επιχειρήσεων να τρέχουν ανεξέλεγκτα.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ από την πρώτη φάση της πανδημίας κατέθεσε ολοκληρωμένο σχέδιο και συγκεκριμένη δέσμη μέτρων στήριξης των επαγγελματιών και των εμπόρων, έτσι ώστε να καταστούν βιώσιμες οι επιχειρήσεις τους και να ξεπεράσουν αλώβητοι τις επιπτώσεις της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες, στους εμπόρους και τους εργαζόμενους για πραγματική και ουσιαστική στήριξη τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία που περιήλθαν».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης