Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση και προτάσεις Λ. Αβραμόπουλου σε συνάντηση με τον Διευθυντή Δασών του ΥΠΕΝ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.04.2024 | 6:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα θέματα της αντιπυρικής προστασίας των περιαστικών δασών του Δήμου Μετεώρων και του χαρακτηρισμού του Πλατανόδασους Διάβας σε «προστατευτικό δάσος» συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος με τον Γενικό Διευθυντή Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Βαγγέλη Γκουντούφα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος κατέθεσε στον κ. Γκουντούφα τις προστάσεις του Δήμου προκειμένου πρώτον να χρηματοδοτηθεί η αντιπυρική προστασία των περιαστικών δασών (παρυφές βράχων Μετεώρων, λόφος Προφήτη Ηλία και περιαστικό δάσος Βασιλικής). Δεύτερον, να χαρακτηριστεί το Πλατανόδασος της Διάβας ως «προστατευτικό δάσος» προκειμένου να είναι εφικτές να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι παρεμβάσεις που θα το μετατρέψουν σε ένα σύγχρονο χώρο αναψυχής.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος δεσμεύτηκε στον Δήμαρχο να εξετάσει τα διαθέσιμα εργαλεία χρηματοδότησης προκειμένου τα δυο έργα άμεσα να ενταχθούν και να προχωρήσει η υλοποίησή τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης